Gerincműtét utáni rehabilitáció

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 3 hete műtöttek endoszkóposan háti gernicsérvvel, és hévízi rehabilitációs kezelést ajánlottak. Azt szeretném megkérdezni, hogy az Ön véleménye szerint feltétlen Hévízen kellene járnom a kezelésekre, tehát annyival jobb a hévízi rehabilitáció, vagy megfelelő lehetne Budapesten is. A Hévízi kezelésekre járást elég körülményes lenne megoldanom, sokkal egyszerűbb lenne Budapesten., De ha annyival többet nyújt Hévíz, akkor vállalnám a közel 3 órás autóutat is. Köszönettel. Ágnes

Fülöp Nikoletta Alexandra válasza rehabilitáció témában

Tisztelt Ágnes! Nem feltétel a gerincsérv gyógyulásához Héviz. Én arra gondolok, hogy egy kényelmesebb formáját próbálhatták ajánlani azzal az ötlettel, hogy befeküdjön a hévizi kórházba. Budapesten is éppúgy fel lehet szépen épülni ha megfelelő tudású gyógytornászt talál. Bátran keressen meg!

Megválaszolva: 2012. november 20.

Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések

Hol vannak a problémámhoz értő...
Kedves Szappanos Doktornő! Elnézést kérek, hogy újból zavarom, és köszönöm válaszát, de sajnos nem tudom megfogadni. Rehabilizációs célból kórházba költözni...
Érdeklődés
Kedves Dr. Csuth Ágnes! Mit jelent az bővebben az, személyes rehabilitációs tervvel foglalkoztatható? 22 éves férfinek, mennyi a megfelelő, reális...
Rehabilitáció
Tisztelt Jogi Szakértők! Az lenne a kérdésem, hogy édesanyám most volt orvosszakértői vizsgálaton. Elmúlt 50 éves, 60%-os egészségkárosodást állapítottak meg...
Információ/2
T. Doktornő.  Nagyon köszönöm a válaszát. A műtét egy autóbaleset után vált szükségessé. Jelenleg is egy fém rögzíti a medencémet. Nehezen járok,...
Váll MR diagnózis, AC arthrosis
Tisztelt Doktor Nő! Azért írok Önnek, mert már hónapok óta húzódik a problémám a vállammal és az ortopéd orvos válaszát nem érzem teljesnek. Kondizás közben...
Porckorong migráció
Kedves Doktornő! Szeretnék segítséget kérni az alábbi MR lelet értelmezésben. Jelenleg panaszmentes vagyok. A 17 mmes migráció az kiszakadást jelent? Műtéti...