Gerincműtét utáni rehabilitáció

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 3 hete műtöttek endoszkóposan háti gernicsérvvel, és hévízi rehabilitációs kezelést ajánlottak. Azt szeretném megkérdezni, hogy az Ön véleménye szerint feltétlen Hévízen kellene járnom a kezelésekre, tehát annyival jobb a hévízi rehabilitáció, vagy megfelelő lehetne Budapesten is. A Hévízi kezelésekre járást elég körülményes lenne megoldanom, sokkal egyszerűbb lenne Budapesten. De ha annyival többet nyújt Hévíz, akkor vállalnám a közel 3 órás autóutat is. Köszönettel. Ágnes

Fülöp Nikoletta Alexandra válasza rehabilitáció témában

Tisztelt Ágnes!

Nem feltétel a gerincsérv gyógyulásához Héviz.

Én arra gondolok, hogy egy kényelmesebb formáját próbálhatták ajánlani azzal az ötlettel, hogy befeküdjön a hévizi kórházba. Budapesten is éppúgy fel lehet szépen épülni ha megfelelő tudású gyógytornászt talál.

Bátran keressen meg!

 Fülöp Nikoletta Alexandra
Fülöp Nikoletta Alexandra Gyógytornász, Manuálterapeuta, Sportoktató
Kérdés: 2012. november 19., 10:35; Megválaszolva: 2012. november 20., 22:09
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Információ/2
T. Doktornő.  Nagyon köszönöm a válaszát. A műtét egy autóbaleset után vált szükségessé. Jelenleg is egy fém rögzíti a medencémet....
Ez normális hogy még érzek görcsös...
Jobb térd MR vizsgálatának...
Csontsűrűség
Gerinc elcsúszás
Üdvözlöm Édesanyámnak aki 1955 ben született , (60 kg 160 cm magas.) El kezdett mozgás közben zsibadni a jobb lába a kerékpározás is kellemetlen...