Forgómba jelentkező fájdalom, ami lesugárzik a combomba

Az utóbbi 2-3 hétben, nagyobb igénybevételnek tettem ki magamat, (táncot tanítottam) , egyik reggel, minden előzmény nélkül a bal forgómba tompa fájdalmat éreztem, ami lesugárzott a combomba.Pár napra rá, észre vettem, hogy a bal lábamon, elöl, de csak elöl a bőr szinte el van zsibbadva, olyan "idegen"érzés volt.Ez sem az a nagy zsibbadás volt, csak olyan idegesítő fura érzés inkább. Aztán megint pár nap múlva a buszra fellépve a bal lában összerogyott, mint a harmonika, de ez csak egy pillanat volt, aztán rögtön utána simán mentem vele. Azóta lépcsőn le és fel, kissé bizonytalanul megyek, de a sima úton, nincs ilyen tünetem.Talán annyi a különbség, hogy a jobb lábamat előre egyenesen, kinyújtva fel tudom emelni, a bal lábamat, csak korlátozva és fura fájdalom van a forgómba és az ágyékomban, olyan erőtlen.Voltam tegnap csontkovácsnál, kiropogtatott, a bal forgómat a helyére tette.8 órát tünet mentes voltam, de éjszaka, ismét elő jött a tompa fájdalom a forgómban.Nem tudom mi lehet ez?! Idegbecsípődés vagy gerincsérv vagy csontritkulás?!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza csípőfájdalom témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Elmondása alapján inkább gerinc eredetűnek tűnik a fájdalom. Akár kopásos betegség, akár kezdődő sérv, vagy csak egyszerű becsípődés is állhat a háttérben. Mindenképpen célszerű lenne felkeresni egy idegsebészeti, vagy ideggyógyászati szakrendelést, hogy vizsgálják meg a gerincét. Ha esetleg ott nem találnak jelentős elváltozást, akkor a csípőjével keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.

Kérdés: 2012. szeptember 07., 21:56; Megválaszolva: 2012. szeptember 11., 18:44
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
A leírt MR eredmény alapján mi a...
Ball váll MR vizsgálati lelet...
Mi a problémám?
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)