Mikor múlik már el?

Tisztelt Dr. Úr/Nő! Az a problémám, hogy még ez év februárjában elestem a csúszós erkélyen és pont a sípcsontomra estem, rögtön egy haematoma szerű nagy folt keletkezett, orvoshoz nem mentem! Haematoma elleni krémmel kentem, de a mai napig sem múlt el, igaz, már halvány, de még mindig ott van és érzékeny, mit kellene rá használnom? Orvoshoz nem tudok vele menni, kérem ne ezt válaszolja, mert biztos van rá valami szer! UI:Sajnos mindig azt a választ kapom egy-egy kérdésemre, hogy orvoshoz kell menni, de kérem, ha egy orvos válaszol, akkor csak tud rá valamit mondani! Kérem orvoshoz küldés nélkül! Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza lábszár sérülése témában

Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Ilyen zúzódás és vérömleny okozhat 4-6 hónapos panaszokat, ha nem megfelelően lett pihentetve és kezelve. Azt sajnos nem írta le, hogy milyen krémeket használt. Első körben a Lioton gél használata célszerű úgy 2-3 hónapig a vérömleny felszívódását elősegítendő. Ezt követően kifejezetten fájdalomcsillapításra készült nem szteroid gyulladáscsökkentő krém, vagy tabletta alkalmazása javasolt. Ezekből vannak enyhébbek és erősebbek. Célszerű a gyengébbel kezdeni, mert az erősebbnek a mellékhatása is erősebb. A kenőcsök recept nélkül kaphatóak pl.: Flector, Activon, Diclac, Voltaren, stb. A tablettákat orvossal lehet csak felíratni.

Kérdés: 2012. augusztus 06., 19:26; Megválaszolva: 2012. augusztus 07., 23:03
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Derékfájdalom
Reumatikus panaszok
Fájdalom érzet a lapockánál és...
MR vizsgálat
Mri lelet elemzése