• Lábfeji duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2 napja a jobb lábfejemen elkezdett egy kisebb duzzanat jelentkezni, tegnapi este folyamán már érezhetőbben fájt is, már látható is, kívülről a bőr bepirosodott. Ha megtapintom érzem is a duzzanatot, és fáj. 6 éves koromban diabetest diagnosztizáltak nálam, inzulinos kezelésben veszek részt. Első kérdésem, hogy mi okozhatja a duzzanatot, a másik, hogy lehet-e összefüggés a diabetessel. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Lábfejduzzanat témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Elmondása alapján feltehetően a láb kis ízületei közül valamelyiknek a gyulladása okozhatott ízületi tok tágulatot, ami a duzzanatot eredményezhette. Ennek közvetett kapcsolata lehet a cukorbetegségével. Pontos válaszért és a megfelelő kezelésért keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2012. április 06., 13:13; Megválaszolva: 2012. április 11., 18:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: