Hirdetés
      • Hogyan tovább mozaik plasztika után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3 hónapja ugrócsont mozaikplasztikán,és ínszalag plasztikán estem át.Már elvileg járhatok a lábamon,de komoly fájdalmaim vannak.A térdem is,ahonnan a draftokat kivették.Ez természetes?Az orvosnak aki műtött,fel sem merem tenni ezt a kérdést,mert azt is nehezményezte, hogy még sántítok.Van kenőcs amit használhatok? Várom válaszát! Üdvözlettel:Edith

        Dr. Bogdán Aurél válasza a mozaikplasztika témában

        Vizsgálat nélkül és a dokumentációk ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. A legmegfelelőbb ember a válaszadásra az a kezelőorvosa lenne, hisz Ő tudja mi történt a műtét közben, milyennek érezte a graftok minőségét és hogy látja a gyógyulás folyamatát. Általánosságban azt elmondhatom, hogy mozaikplasztika után 6 héttel a terhelés nélküli mozgást, 12 héttel pedig a fokozatos terheléssel járást szoktunk javasolni. Amit javasolhatok, az a porcerősítők szedése, nem szteroid gyulladáscsökkentők alkalmazása, kerékpározás, úszás, illetve egyeztessen kezelőorvosával!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 07., 05:30; Megválaszolva: 2011. december 09., 19:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés