Hirdetés
      • lábfej fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor! A páromnak mostanság egy hónapja rettenetesen fáj a lábfeje,illetve a talpa amint hirtelen rálép,vagy ha egész napos álló munka után pihenteti,fekszik az ágyon és megfordul,vagy arrébb emeli.A fájdalom már ott tart,hogy olykor nem bír rálépni egy percig. Látszólag annyit lehet észlelni,hogy egy kis duzzanatot lehet szemmel látni,és érezni kézzel is a láfej közepe táján,( de ez szintelen). A lábára semmi nem esett rá,vagy sehova sem verte be,így nem értjük mi lehet a probléma,ezért aggódunk. Kérem adjon tanácsot h mi lehet a probléma,mivel tudnánk mérsékelni ideiglenesen a fájdalmat (krémek,zselék,bármi), és mi lehet a megoldás erre a problémára. Válaszát és segitségét előre is köszönjük!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a talpfájdalom témában

        KEdves Kérdező! A talpi kötőszövetben alakulhatott ki gyulladás, ezt kezeljék helyi gyulladáscsökkentő krémmel, kenőccsel, például Fastummal, Diclofenaccal. Ha nem javul 7-10 nap alatt, keressen fel párja ortopédust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 21., 12:07; Megválaszolva: 2011. november 22., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm ! Lassan egy hónapja kezdődött a problémám ( fenék és láb fájdalom jobb oldalon ) amire voltaren injekciót kaptam 5 napig . Akkor kezdődött egy másik problémám. Percenként kell pisilni mennem , derékfájás , és akkor volt...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés