Memoria habos matrac

Tisztelt Dr. Nő/ Dr. Úr! Csípőprotézis műtétre várok és szerencsére még nincsenek nagy fájdalmaim, viszont fekvéskor ha az oldalamra fordulok akkor hamar megfájdul a csípőm, nyom, kényelmetlen illetve lezsibbad teljesen a bokámig. Csípő problémám mellett még a bőrömmel meg az izomzattal is gond van, így még nagyobb a nyomás és a fájdalom. Kérdésem az lenne, hogy Ön szerint segíthet a problémámon valamilyen fedőmatrac? Pl memorya habos? Köszönettel: Tímea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a csipőprotézis, memória habos matrac témában

Elég fiatalon kell Önnek csípőprotézist beültetni! Ez biztos nem kopás miatt történik. Pontos válaszért ismerni kellene a kórképet, ami oda vezetett, hogy a protézis műtétre lesz szüksége. Azt javaslom kérdezze meg kezelőorvosát erről. Vannak olyan betegségek, amelyeknél jó hatású a különböző komfort matracok, de olyan kórképek is előfordulnak, ahol nem és így fölösleges sok pénzt kiadni a matracért.

Kérdés: 2011. november 09., 22:50; Megválaszolva: 2011. november 10., 19:12
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma