Divigél

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

62 éves nő vagyok. Kb.30 éve méh eltávolításom volt a petefészkek megtartásával, ösztrogén túl termelődés miatt.Ezután rossz közérzet, zavartság  tünetek jelentkeztek és Estoderm tapaszt, majd Divigél kezelést kaptam. Egy éve saját elhatározásomból hagytam abba a Divigél alkalmazását.

A  Digivél abbahagyása után panaszaim ismét erőteljesen folyamatosan jelen vannak az életemben.

Kérdésem, hogy javasolt-e a Divigél alkalmazása?   

Tisztelettel várom válaszát:

Piros

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a menopausa témában

Kedves Kérdező!

Az javasolnám, hogy készüljön egy hüvelyi ultrahang vizsgálat, amely a petefészkekről nyújtana információt. Amennyiben nincs eltérés, és mammográfiás vizsgálata (emlő röntgen) is történt egy éven belül negatív eredménnyel, használhatja még a divigel-t.

Dr. Juhász A. Gábor
Kérdés: 2010. február 18., 18:55; Megválaszolva: 2010. február 18., 18:55
Kérdések és válaszok: Menopauza
Rosszullétek a pre-menopauza alatt
Szükség van-e küretre?
Hormon szedése
Bordataji fajdalom
libidó és menopauza