Klimax alatt lehetek terhes?

Tisztelt Doktor! Sok éven át fogamzásgátlót szedtem. Amióta abbahagytam óvszerrel védekezem. Most fordult elő először, hogy már 2 hete nem jött meg a menstruációm. Csináltam 2 terhességi tesztet mindkettő negatív. Kérdésem: Várhatok-e még vagy menjek el orvoshoz vagy a klimaxos időszak játszik velem? Köszönettel: Hné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza menses kimaradás témában

Tisztelt Kérdező!

Nyugodtan várjon. Ráér 1 hónap múlva is orvoshoz menni!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. március 21., 20:29; Megválaszolva: 2015. március 24., 19:54
Kérdések és válaszok: Menopauza
Rosszullétek a pre-menopauza alatt
Szükség van-e küretre?
Hormon szedése
Bordataji fajdalom
libidó és menopauza