Klimax alatt lehetek terhes?

Tisztelt Doktor! Sok éven át fogamzásgátlót szedtem., Amióta abbahagytam óvszerrel védekezem. Most fordult elő először, hogy már 2 hete nem jött meg a menstruációm. Csináltam 2 terhességi tesztet mindkettő negatív. Kérdésem: Várhatok-e még vagy menjek el orvoshoz vagy a klimaxos időszak játszik velem? Köszönettel: Hné

WEBBeteg szakértő válasza menses kimaradás témában

Tisztelt Kérdező! Nyugodtan várjon. Ráér 1 hónap múlva is orvoshoz menni! Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2015. március 24.

Kérdések és válaszok: Menopauza

Menstruáció és terhesség
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy már 2 éve nincs menstruációm, szeptemberben megyek majd az endokrin rendelésre akkora kaptam...
Mi a következménye annak, ha hosszú...
A sport és diéta miatt folyamatosan leáll a ciklusom, és csak a pihenőidőszakban jön meg egyszer, amikor hízok. Már több, mint 1 éve nem volt, előtte is...
Miért nem jön meg?
Tisztelt Doktor úr. Azzal a panasszal fordulok önhöz, hogy lassan 9.hónapja nem jött meg a havi bajom.több tesztet is csináltam mind negatív lett.jártam...
3 év vérzés nélkül
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, ami már 3 éve fennáll: nincs menstruációm. Voltam nőgyógyásznál ez ügyben, aki ultrahanggal...
Mi a teendőm?
T. Doktor Úr! A mai napon UH-os vizsgálaton vettem részt, mert a terhesség létező összes tünetét produkálom. A köldök és szeméremajak közötti részen...
Vérzészavar, vagy menopauza?
Tisztelt Doktor ur! 43 éves nö vagyok, és nemigazán számitottam még a klimaxra, de nemtudom elkébzelni mi az oka, mert semmi elöjele nem volt, ami a...