teherbe eses

2 het mulva leszek 47 eves, van 4 gyermekem, a lekisebb 8 eves, kb 2 eve nem menstrualok, de nagyon szeretnenk meg 1 babat, van erre lehetoseg?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Vereczkey Attila válasza a menopauza témában

Tisztelt Hölgyem, kedves Kérdező! Általánosságban elmondható, hogy 40 év felett sajnos extrém módon megnő a kóros petesejtek száma, így a spontán teherbeesésé és az egészséges újszülöttre való esély sajnos viszonylag csekély. Mindenképpen javaslom Önnek szakrendelés felkeresését, ahol hormonális illetve nőgyógyászati státuszát megismerve megállapíthatóak a reális esélyei. Minden jót kívánok Önnek! Üdvözlettel, dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2013. május 15., 15:23; Megválaszolva: 2013. május 27., 11:34
Kérdések és válaszok: Menopauza
Rosszullétek a pre-menopauza alatt
Szükség van-e küretre?
Hormon szedése
Bordataji fajdalom
libidó és menopauza