• Emlőrák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        31 éves vagyok, 2 éves gyermek édesanyja. Tavaly augusztusig szoptattam, 16 hónapos koráig. A háziorvosom kérésemre megvizsgálta a mellem és azt mondta, hogy a mirigyek még mindig meg vannak duzzadva. Adott beutalót mell UH-ra (azért UH, mert 16 hetes terhes vagyok a 2. gyermekemmel). Kérdésem az, hogy ez utalhat-e valamilyen más betegségre is, vagy nagy valószínűséggel emlőrák lesz a diagnózis. Sajnos az ultrahangra csak 3 hét múlva kaptam időpontot, és addig is szeretném tudni, hogy mire számíthatok, mennyire legyek borúlátó. Őszintén szólva a háziorvosomban nem nagyon bízom, meg amúgyis, akkor és ott fel se merült bennem, hogy komoly is lehet a probléma. A családban egyébként eddig nem tudok róla, hogy lett volna emlőrák...

        Dr. Boros Miklós válasza a emlő, csomó témában

        Tisztelt Kérdező! A kérdésben nem szerepel körülírt tapintható elváltozás és egyéb aggasztó jel, így nem látom megalapozottnak a rosszindulatú emlődaganattól való félelmét. Várja nyugodtan az emlőultrahangot.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 08., 17:33; Megválaszolva: 2011. április 12., 21:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő!Minden évbe járok rendszeres emlő vizsgálatra, soha nem volt semmi problémám, az eredményeim jók voltak. Azonban időnkét tapasztalok a jobb mellemben illetve néha a balba is kicsi szúró érzést, ami rögtön el is múlik....

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés