• Emlő eltávolitás után mire számithatok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Leirom önnek a kórszövettani véleményt.Szeretném meg tudni mit jelent? Dg.:carcinóma ductali infiltrans mammae.A megvizsgált 9 hónaji nyirokcsomó megtartott szöveti szerkezetü.M8125/3 Notthingham prognosztikai index 0,2x2,1+2+1+5+1=2,22 pT2 N0 Mx C50.9 Kérem számomra érthetően elmagyarázni. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a mellrák témában

        Röviden írta le (hormon-receptorok, HER2 receptor?) a dolgot, de mindenesetre egy igen jó prognózisú emlőrákról van szó. Ha hormon-receptor érzékeny (pozitív) és HER2 negatív, akkor pláne így van

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 27., 08:51; Megválaszolva: 2011. február 08., 21:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés