• Műtét!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Köszönöm a gyors választ és mivel nem írtam le pontosan a diagnozist igy most potlom,és várom mielőbbi megnyugtató válaszát.Az iránydiagnozis,Mastopathia cystica diffusa.Mammográfiai röntgen.Fibrogranduláris parenchymáju emlők,jobb oldalon változatlan méretü benignomával.Bal oldalon a felső negyedhatáron45mm átmérőjü területen a parenchymában apró kőzuzalékszerű micromeszesedések láthatok melynek száma a célzott nagyitott felvételeken nagyobb.Kérem önt válaszoljon hogy veszélyes e a felajánlott műtét.Az orvos azt mondta hogy ezt a 45mm.es részt kell csak eltávolitani mert ebből alakulhat ki a daganat.Várom mielőbbi megnyugtató válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a mellrák témában

        Tisztelt Kérdező! A mérete és a mikromeszesedés miatt a műtét valóban indokolt. Csak a szövettani vizsgálat tudja egyértelműen megmondani, hogy milyen jellegű elváltozás került eltávolításra. Nem érdemes állandóan a rosszindulatú daganatra gondolni, várjuk meg a szövettani vizsgálatot.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 06., 14:49; Megválaszolva: 2010. október 11., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő!Minden évbe járok rendszeres emlő vizsgálatra, soha nem volt semmi problémám, az eredményeim jók voltak. Azonban időnkét tapasztalok a jobb mellemben illetve néha a balba is kicsi szúró érzést, ami rögtön el is múlik....