• Felezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! Szeretném kérdezni,hogy a magasvérnyomásra kapott Tensart 160/25 mg meg lehet-e felezni, mert így nagyon leviszi a vérnyomást,gyenge és szédelgős vagyok tőle.Vagy nem szabad,mert filmtabletta.Refluxos is vagyok,arra is szedek gyógyszert. Köszönöm válaszát.

        Dr. Veress Dóra válasza a magas vérnyomás, vérnyomáscsökkentő témában

        Kedves Kérdező! Ha úgy érzi, hogy a gyógyszer nagyon leviszi a vérnyomását, akkor erről feltétlenül számoljon be a kezelőorvosának! A gyógyszert ne felezze meg, nem ez a megoldás. A Tensart kapható kisebb kiszerelésben is, orvosa valószínűleg ezt fogja felírni Önnek.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 07., 14:21; Megválaszolva: 2011. május 08., 22:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés