Helyettesíthető?

Üdvözlöm! A kórházban a kardiológián felírták a Nebilet nevű gyógyszert. A háziorvosom most átváltott a Nebivolol Pliva 5 mg tablettára. A hatóanyag ugyanaz, de a betegtájékoztató szerint van eltérés a két gyógyszer között. Helyettesíthető a két gyógyszer? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező!

Helyettesíthető a két készítmény.

Kérdés: 2011. március 01., 08:31; Megválaszolva: 2011. március 02., 15:35
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Friocard kapszula
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás