Szívritmuszavar a késő esti órákban

Késő esti órákba jelentkezik nálam a ritmuszavar és akkor fölugrik a vérnyomásom 175-95re nyugtatót és presololt veszek be többet az előírtnál és akkor 1-2 orának utánna csökken valamennyit a vérnyomás és a ritmuszavar.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező!

A vérnyomásprobléma okozhat ritmuszavart, javasolt lenne felkeresnie a gondozó háziorvost vagy belgyógyászt, esetleg kardiológust, hogy rendeződjön a vérnyomása. Addig is vezessen vérnyomás-naplót.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 20., 13:23; Megválaszolva: 2011. február 21., 18:25
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Friocard kapszula
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás