Magas vérnyomás visszér műtét után

Tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy visszér műtét után alakulhat-e ki magasabb vérnyomás és fokozottabb ödémásodás a lábszáron

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza magas vérnyomás témában

Kedves kérdező!

Nem valószínű, hogy a magas vérnyomás a visszérműtét következménye lenne, tanácsos felkeresni a háziorvost ennek kivizsgálása, illetve a gyógyszeres kezelés megkezdése érdekében. A műtétet követően előfordulhat lábdagadás, de javasolt kizárni mélyvénás trombózis lehetőségét is, ha ez nem igazolódik, kompressziós harisnya viselése segíthet.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 31., 10:42; Megválaszolva: 2011. február 01., 14:27
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Pulmonális hypertonia
Hogyan tudok leszokni
Magas vérnyomás
magas vérnyomás
Terhesség alatt szedhetek...
Tisztelt Doktor Nő! 17 hetes terhes vagyok és sajnos magasabb a pulzusum a kelleténél, illetve extra sziverések miatt kellett évekkel ezelőtt...