Magas vérnyomás műtét után

Két fajta vérnyomáscsökkentő mellett minden este 6 óra körül 190-es a vérnyomásom, és nemrég volt szívinfarktusom, amely során a koszorúérbe implantátumot helyeztek el. A kivizsgálások során agyi aneurysmát is találtak. Kérdésem a következő: Mitől lehet csak, hogy csak este magas a vérnyomásom?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza magas vérnyomás témában

Kedves kérdező!

Nem írja, milyen gyógyszereket szed, valószínűleg a gyógyszeres kezelésen kellene változtatni, esetleg harmadik szerrel kiegészíteni. Vérnyomásnapló, 24 órás vérnyomásmérés (ABPM) segíthet az értékelésben. Javasolt kardiológia vagy hypertonia szakrendelés felkeresése.

Kérdés: 2011. január 26., 20:25; Megválaszolva: 2011. január 27., 18:12
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás
Aggódás
Üdvöletem aki válaszol! Tolosa-Hunt sy.m van immár 3x jött elő.Szteroidot medrol kaptam 5 napig napi1000mgot.Hétfőn hazaengedtek napi 100mg medrol...