210

A vérnyomásom 210per 120, hetek óta, mi történhet ha nem keresek fel orvsost, nem törödöm vele, és gyorsan romlik a látásom lehett e emiatt? A választ köszönöm...

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza magas vérnyomás témában

A kezeletlen magas vérnyomásnak akut és krónikus következményei is lehetnek, akut lehet például akut bal szívfél elégtelenség, agyvérzés, hirtelen szívhalál, stb. A hirtelen fellépő magas vérnyomás hatására megrepedhetnek a szemfenék erei, ez látászavart okozhat, agyi keringési zavar is okozhat látászavart.Keressen fel sürgősségi rendelést!

Kérdés: 2011. január 24., 20:25; Megválaszolva: 2011. január 25., 15:18
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Pulmonális hypertonia
Hogyan tudok leszokni
Magas vérnyomás
magas vérnyomás
Terhesség alatt szedhetek...
Tisztelt Doktor Nő! 17 hetes terhes vagyok és sajnos magasabb a pulzusum a kelleténél, illetve extra sziverések miatt kellett évekkel ezelőtt...