• Magas vérnyomás 28 évesen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Férjem 28 éves 59 kg 164 cm magas nem iszik alkoholt nem dohányzik és nem iszik kávét az utobbi időben már a reggeli orákban is 160)80 as vérnyomást mértünk neki a házi orvosa szerint diétázzon és ennyi elég aggodom kérem legyen szíves valami tanácsot adni ezzel kapcsolatban.válaszát köszönöm Födelevics Sándorné

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Édesanya!

        A magas vérnyomásos esetek kisebb részében tudjuk a kiváltó okot azonosítani, nagyobb részben nem, ilyenkor essentilalis hypertoniáról beszélünk. A kiváltó okokat illetően fiatalkorban a veseeredet nem ritka, de szóba jön még például endokrinológiai ok, stb. Kérejenk egy belgyógyászatra vagy kardiológiára szóló beutalót a háziorvostól.


        Végh János
        manuál-fizikoterapeuta Itt kérdezhet

         Végh János

        Kérdés: 2010-03-17 18:02:33; Megválaszolva: 2010. március 17., 18:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: