Máj működés -magas vérnyomás

controloc gyógyszer két hónapos szedése okozhat e a májban olyan hatást, hogy a vérnyomás hirtelen erősen emelkedik.

Köszönettel:feledi laszlo

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

Tisztelt Feledi Úr! A Controlocnak lehet ugyan májműködést befolyásoló mellékhatása, de a vérnyomás-emelkedésért valószínűleg nem ez tehető felelőssé. A vizsgálatok alapján a vérnyomáscsökkentő szerek hatását sem befolyásolja ez a gyógyszer, az emelkedett értékek hátterében valószínűleg más okot kell keresni.

Kérdés: 2010. február 15., 08:56; Megválaszolva: 2010. február 15., 08:56
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Stressz,pánik,magasvérnyomás,TIA...
Érelmeszesedés?
Korrekt vérnyomás értékek?
Vérnyomás
Hirtelen szív feldobbanások és...