• A fehérfagyöngy tea

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azt szeretném kérdezni, hogy "Exforge 5mg/160mg felet szed reggel a férjem " vérnyomás csökkentő mellé kiegészítésként szabad-e inni a herbária fehér fagyöngy teából és mennyi az a mennyiség amennyit lehet inni belőle naponta? Azt olvastam róla, hogy toxikus. Mi a véleménye a teáról és alkalmazásáról. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Varga Balázsné

        WEBBeteg szakértő válasza a fehér fagyöngy témában

        Kedves Varga Balázsné!
         
        Tény, hogy a természetgyógyászat a fehér fagyöngyöt vérnyomáscsökkentőként tartja nyilván. Az, hogy mennyit szabad inni, több dologtól is függ, például, az adott készítmény milyen tisztaságú, mennyi hatóanyag van benne, maga a gyógyszeres kezelés milyen mértékben tartja rendben a vérnyomást, van-e benne egyéb gyógynövény vagy hatóanyag. Javaslom, hogy a teát mutassák meg a férje kezelőorvosának, aki a gyógyszeres kezelést beállította, ő fogja tudni, hogy szükséges-e és ha igen, milyen mennyiségben.

         

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont


        Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
        vitalbalance.hu, 06-30/639-5101
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-28 09:56:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: