Hogyan tudok leszokni

Tisztelt Dr Nő! Ne haragudjon, hogy Önnek írok tudom nem ez a szakterülete. 3 éve születése után 4 naposan meghalt a kisfiúnk. Ezután elég durva pánikrohamokkal küzdöttem hónapokig....Sajnos rájöttem, hogy a sörözés csökkenti és meg is szünteti a szorongást. Kb 2 éve szinte napi szinten megiszok 1 de van amikor 2 doboz sört is reggel a kv után. (ha dolgozok akkor este amikor hazaérek) Le szeretnék szokni róla de nem tudom, hogy ez a mennyiség okozhat-e delirálást? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza alkohol betegség témában

Kedves Kérdező!

Először is gratulálok az elhatározáshoz! Ha valóban nem ivott ennél többet, akkor súlyos elvonási tünetek nem várhatóak, de ingerültség, feszültség, pánik roham előfordulhat. Amennyiben ezt nem tudja egyedül- illetve családi, baráti segítséggel uralni, akkor pszichiátriai segítség igénybevétele javasolt, ehhez nem szükséges beutaló. Területileg illetkes szakrendelőben érdemes az időpont kérés módjáról érdeklődni. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2021. február 19., 17:12; Megválaszolva: 2021. február 22., 23:26
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás 30 évesen
Mellkasi fájdalom
Laborvizsgálat eredménye
Komoly kardiológiai problémám van?
Friocard kapszula