• Hirtelen szív feldobbanások és kihagyás.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hirtelen szív feldobbanásaim vannak mostmár 1 napja. Mérem a vérnyomásom és nagyon változatos, de inkább alacsony a vérnyomásom. Ma 13 órakkor 140/70 pulzus 60 volt 15-kor 97/57 pulzus 60 és 20 órakkor 128/70 pulzus 58. Rosszul nem vagyok egyáltalán. Kicsit aggódom nehogy rosszabbodjon. Pollen allergiám van és most relatívan erősen kijött rajtam már egy pár hete, nem tudom hogy összefügg e esetleg vele. Előre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Molnár Dóra válasza a Ingadozó vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne egy részletesebb kardiológiai vizsgálatra elmenni. Az aktív allergiás állapot is hozzájárulhat valóban a panaszaihoz. A vérnyomás egésznapos változását jobban meg lehet ítélni 24 órás monitorozással. Komplett kivizsgálás után lehet dönteni arról, hogy mi a további teendő. Jobbulást kívánok! Üdvözlettel: Dr Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. július 13., 20:58; Megválaszolva: 2020. július 20., 00:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.