• Vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Édesanyám mostanában erős fejfájásra panaszkodik.Estére illetve hajnalban magas a vérnyomása.160 170re is felugrik.Van hogy hajnalban fejfájásra ébred.Legutóbbi 160/86/104volt.Ilyenkor piros az arca is.Napközben nem magas a vérnyomása 118 128 közötti.55 éves.Menstruációja évek óta nincsen.Ezelőtt soha nem volt gond a vérnyomásával.Fejfájása sem nagyon volt. Nem ideges típus. Köszönettel várom válaszát!

        Dr. Árki Ildikó válasza a magas vérnyomás témában

        Tisztelt Kérdező! Édesanyja mielőbb jelentkezzen háziorvosánál.A magas vérnyomás kezelendő betegség, amelyre több hatékony gyógyszer áll rendelkezésre.Kezeletlenül azonban súlyos szervezeti károsodások (szív és érrendszeri betegségek, stroke, vese károsodás stb) jöhetnek létre. https://www.webbeteg.hu/cikkek/magasvernyomas/273/a-magas-vernyomas-szovodmenyei https://www.webbeteg.hu/cikkek/magasvernyomas/2017/mely-panaszok-jelzik-a-magas-vernyomast Üdvözlettel


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. január 17., 12:38; Megválaszolva: 2018. január 18., 23:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés