Cialis - magas vérnyomás gyógyszerek

Tisztelt Doktornő! Harmincas éveim közepén járó férfi vagyok. Alkalmanként (heti egy alkalommal) egy darab Cialis 5mg tablettát szedtem időként jelentkező merevedési zavarok kezelésére. Nemrég elsődleges magas vérnyomásos betegséget diagnosztizáltak nálam, és reggelente egy Diovan 80 mg, míg esete szintén egy Plendil 5mg tablettát kell szedjek. A kérdésem az, hogy a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek mellett szedhetem-e továbbra is alkalmanként a Cialis-t? Amennyiben nem, milyen más potencianövelőt tud ajánlani ilyen esetre? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza gyógyszerek kombinációja témában

Kedves Kérdező, a Cialis a többi vérnyomáscsökkentő hatását némileg fokozhatja, ezért, főleg melegben, tünetet is okozó alacsonyabb vérnyomás is kialakulhat. Nagyon fontos a megfelelő folyadék mennyiség bevitele. Amennyiben ingadozó vérnyomást észlel, a gyógyszert felíró orvossal beszélje meg a további teendőket. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. augusztus 18., 19:00; Megválaszolva: 2015. augusztus 22., 21:34
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magasvérnyomás EKG lelet
Magas vérnyomás
Milyen oltást kaphatok?
Szivbetegség?
Alacsony Spo2 szint