vizitorma használata

Tisztelt Dr úr, DR nő, Édesapám, szeretné alkalmazni a vizitorma nevü gyógynövényt, magas vérnyomásra, de mivel vérhigitót szed ezért nem biztos benne hogy nem e lessz valamilyen nemkivánatos mellékhatás a gyógyszer és a vzitorma közt, ezért kérdeznék valakit aki erre választ tud adni, alkamazható e együtt a kettő.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza vízitorma témában

Tisztelt Kérdező!

A vízitorma fogyasztása több gyógyszer hatását is befolyásolja, az édesapja által szedett véralvadásgátló Syncumar hatását is. Fogyasztása nem javasolható.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. március 11., 18:41; Megválaszolva: 2015. március 15., 23:16
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás 30 évesen
Mellkasi fájdalom
Laborvizsgálat eredménye
Komoly kardiológiai problémám van?
Friocard kapszula