fokhagymakúra

kezelt magsasvérnyomásom van és a koleszterinre gyógyszert szedek.Valamint volt egy agyi infarktusom, ami miatt Aspirin protectet is adtak. Szeretném megtudni, hogy fokhagymakúrát alkalmazhatok-e koleszterinszint csökkentés és vérnyomás csökkentés céljából? Szeretném lecsökkenteni a gyógyszerek mennyiségét, legszívesebben abba hagynám. Nincs orvos, akivel ezt megvitathatnám. KingA

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza magas vérnyomás témában

Kedves Kinga! Ön, sajnos, igen nagy kockázattal rendelkezik egy következő szív- és érrendszeri esemény szempontjából. A tudomány mai állása szerint az Ön által szedett gyógyszerek segítenek az állapotrosszabbodás megakadályozásában. Emellett fokhagyma-kúra alkalmazható, de a gyógyszereket ne hagyja el. Van arra viszont lehetőség, ha mellékhatást észlelt, hogy más gyógyszereket kapjon- esetleg a darabszám is lehet, hogy csökkenthető bizonyos kombinációs készítmények alkalmazásával. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2012. szeptember 27., 21:30; Megválaszolva: 2012. szeptember 29., 22:15
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás
Aggódás
Üdvöletem aki válaszol! Tolosa-Hunt sy.m van immár 3x jött elő.Szteroidot medrol kaptam 5 napig napi1000mgot.Hétfőn hazaengedtek napi 100mg medrol...