együtt alkalmazás. lehtősége ill. kizárása

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Arra szeretnék tájékoztatást kapni, hogy vérnyomáscsökkentő rendszeres szedése mellett fogyaszthatok-e Béres cseppet / napi 2x 20 csepp/ Tavasszal és ősszel szoktam egy hathetes kúrát alkalmazni / mert egy kicsit hízni szeretnék/. Eddig azonban nem volt szükségem gyógyszerre / nebivolol és pretanix tablettát szedek/_ . Köszönettel: Zsuzsanna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza magas vérnyomás témában

Kedves Zsuzsanna! A Béres csepp fogyasztása megengedett, a C vitaminról se feledkezzen meg az előírt adagban. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. szeptember 13., 17:18; Megválaszolva: 2012. szeptember 15., 22:23
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Friocard kapszula
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás