Magas vérnyomásra nem megfelelő gyógyszerkombináció

Tiszltelt Doktor Úr! Több éve szenvedek a magas vérnyomás miatt.Korábban évekig jól működtek a gyógyszereim, az utóbbi évben viszont számos gyógyszerrel próbálkozott orvosom. Legutóbb reggel Tanydon- este Tenaxum gyógyszereket szedtem, de délutánra mindig 150 körül volt a vérnyomásom. Emelett Nebilet is szedek, illetve Trombex-et is. Néhány napja új kezeléssel próbálkozik az orvosom, reggel Tanydon- délben Coverex 10mg vízhajtóval- este Covarex 5mg. sajnos folyamatosan fáj a fejem, rossz a közérzetem, és a vérnyomásom is felmegy délutánonként 150- es érték fölé.úgy érzem ez nem a megfelelő gyógyszerkombináció. Az szeretném megkérdezni, hogy Doktor Úr szerint megfelelő-e ez a gyógyszerkombináció, illetve van-e valami javaslata a gyógyszereléssel kapcsolatban. Válaszát előre is köszönöm! Erzsébet

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza magas vérnyomás témában

Kedves Erzsébet! A gyógyszerelés nem hozta meg a kívánt eredményt, tehát nem megfelelő. Sajnos vizsgálat és leletek ismerete nélkül gyógyszeres javaslat nem adható. Ha nehezen beállítható vérnyomásával nem boldogul a háziorvos, érdemes kardiológiai szakrendelésre elmenni. Beutaló szükséges. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. augusztus 13., 09:31; Megválaszolva: 2012. augusztus 14., 08:45
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás
Aggódás
Üdvöletem aki válaszol! Tolosa-Hunt sy.m van immár 3x jött elő.Szteroidot medrol kaptam 5 napig napi1000mgot.Hétfőn hazaengedtek napi 100mg medrol...