Vérnyomás

Jó napot kívánok! Problémám. kb. 3 hónapja 188-ra felment a vérnyomásom. háziorvosom ValsotensHCT 80 mg/12, 5 mg gyógyszert adott, amit reggel veszek be. Vérnyomásom azóta inkább alacsony, de ez nálam szokásos volt. Azonban jelentkeztek izonfájdalom tünetek, szédúlés, nagyfokú idegesség. Ez lehet a gyógyszertől? Dél és 1 óra között ezek már megszünnek, és a nyugtatókat amiket szedek (Medazopham, Frontin, és Panangin) sem nagyon tudom bevenni, mert annyira alacsony a vérnyomás. Mit tegyek? Abba lehet hagyni, vagy más kell helette, mert orvosom szerint az ok az idegesség, ami sajnos most is nagyon is fennáll. Köszönöm válaszát Zsuzsa

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza magas vérnyomás témában

Kedves Zsuzsa, hirtelen semmi esetre se hagyja abba a vérnyomáscsökkentő gyógyszer szedését, háziorvosával beszélje meg a felezés lehetőségét. Az is lehetséges, hogy enyhébb gyógyszerre lesz szüksége. Jobbulást kívánok, tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. június 25., 21:29; Megválaszolva: 2012. június 26., 21:39
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Alacsony Spo2 szint
Pulmonális hypertonia
Hogyan tudok leszokni
Magas vérnyomás
magas vérnyomás