• Krónikus hurutos köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Unokahugom Írországban él. Kb. egy éve kezdődött rohamokban jelentkező , váladéktermeléssel járó hurutos köhögése. Többször kapott antibiotikumot, és nyákoldó, köptetőt, de nem múlik el neki. Ha hazajönnek Magyarországra, akkor átmenetileg megszűnik. Mi lehet az oka, és mit tehetnek a szülők? Válaszát nagyon köszönöm!

        Dr. Balogh Andrea válasza a hurutos köhögés témában

        Kedves Kérdező! A hurutos köhögés hátterében számos probléma állhat. Lehet allergia, lehet gyakori újrafertőződés különösen ha közösségbe jár a pici, lehet visszatérő arcüreggyulladás számos probléma. Az sem mindegy ilyenkor a tüdeje felett milyen a hallgatózási lelet az is sokat segíthet a diagnózis felállításában illetve számos egyéb vizsgálat. Ha tehetik itthon vigyék el a kicsit kivizsgálásra. Nem ártana neki egy kis immunerősítő pl. a Broncho-Vaxommal. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 27., 09:40; Megválaszolva: 2011. április 30., 22:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körülbelül 2 hete nehezen veszem a levegőt és a mellkasom is szorít néha. Az lenne a kérdésem,hogy mi okozhatja ezt? Köszönöm!

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés