• Fájdalom - mitől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! A két héttel ezelőtt légcsőgyulladást kaptam, nagyon sokat és nagyon erősen köhögtem; pár napon belül a ,,köhögésrohamok" közben és után erős fájdalmat éreztem az alhasamban, amely néhány perc múlva (főleg meleg hatására) enyhült és elmúlt. Pár nappal ezelőtt befejeztem az antibiotikum-kúrát. Mikor köhögök (közel sem annyira mint a múlt héten, már szinte csak alig), a fájdalmat ugyanúgy érzem; tüsszentéskor többszörös erővel. Mitől lehet ez? A köhögés elmúltával elmúlik majd? Köszönöm szépen a válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a légcsőhurut témában

        Tisztelt Kérdező! A hasfali izomzat megerőltetése állhat a probléma mögött. Alkalmazzon probiotikus kúrát is. Kivizsgálása akkor indokolt, ha a köhögés megszüntével a panasz továbbra is fennáll.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 06., 23:38; Megválaszolva: 2011. március 08., 21:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés