• Hátfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő ! Augusztus elején volt egy spontán ptx-em, kb 3 újnyi, nem esett össze a tüdőm teljesen szerencsére. 3 napra becsöveztek szépen fel is kezdtem épülni. Viszont az elmúlt napokba elkezdett fájni a hátam, főleg a jobb lapockám környékén , sokszor érzem hogy a vállam is zsibbad illetve a mellkasomba jobb oldalon érzek enyhe nyomást . Levegőt kapok nem fulladok. A kérdésem az lenne hogy létezhet hogy újra előjött a ptx és nem vettem észre. Illetve mennyi ideig tart még teljesen felépülök? Mert most is olyan érzésem van mint ha még be lennék csövezve jobboldalon. Nem dohányzom 2 hónapja. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a ptx témában

        Tiosztelt Kérdező! Amennyiben pihenésre bnem szűnnek meg a panaszok mellkas röntgen szükséges. Kiújulhat a légmell. A mellkasi panaszok szűnni fognak. A normális fizikai aktivitást a lezajlott légmell nem befolyásolja. A dohányzás elhagyása a legjobb dolog, amit tehetett.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 28., 13:45; Megválaszolva: 2010. október 04., 21:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés