• Hypo

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Édesanyám,(kora 80 év) tegnap /2008.11.30-án, vasárnap/ reggeli konyha-és általános nagytakarításba kezdett amihez a címben jelzett háztartási hypót is használt. Én elleneztem a dolgot: mondván- hogy nem lesz jó, ha tiszta hypo-val takarítasz - használj hypotartalmú klf. tisztítószereket/súrolóporokat! MIVEL NEM HALGATOTT RÁM, E-PILLANATBAN HŐEMELKEDÉSE (37 FOK) VAN. KÉRDÉSEM A T.DOKTORNŐHÖZ: ENYHE HYPKLORIT-EXPOZÍCIÓ, VAGY KEZDÖDŐ INFLUENZA? VÁRNÁM SZÍVES DIFFERENCIÁLDIAGNÓZISÁT -(ui. édesanyám vonakodik eljönni a háziorvosához, s így gondoltam ÖNT kérdezem meg)- MARADOK TISZTELETTEL: Szendi Ferenc

        WEBBeteg szakértő válasza a hypo témában

         

         Tisztelt kérdező

        A takarítás alatt belégzett hypo vagy más erőseb párolgó vegyület köhögést és nehézlégzést szokott okozni. A hőemelkedés lehet tünet, de nem hiszem, hogy  ha nem jár fullasztó köhögéssel, akkor ez a hypónak tudható be. A hőemelkedés inkább egy légúti vírus vagy bronchitis jele lehet.

        Tisztelettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-04 17:49:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 09:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés