• Gyógyszerkölcsönhatásról olvastam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Brugós Doktor Úr! Köszönöm a gyors válaszát. A gyógyszerek kölcsönhatását a drinfo portálon a http://www.drinfo.eum.hu/drinfo/pid/0/medicine url-en lehet megnézni a "Gyógysezrerek" menüben az interakciós vizsgálatot kiválasztva. Tisztelettel Katona Margit

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszerköncsönhatás témában

        Tisztelt Katona Margit!


        Köszönöm szépen, segítségével én is láttam az Ön által leírt pirossal jelzett 1 szintű interakciót. A válaszomat továbbra is fenntartom és, amennyiben Ön már a két gyógyszert szedte és nem volt semmilyen mellékhatása nyugodtan szedheti tovább. Nem értek egyet azzal, amit a drinfo ilyen módon, semmi magyarázat nélkül tényként leír. Asthmában óvatosan, COPD-ben szintén, a két szert lehet együtt szedni semmilyen kellemtelenség nélkül, természetesen, ha ezekre megfelelő orvosi indikáció van, vagyis feltétlenül kell szedni a Nebiletet és a Seretidet.


        Tiszelettel:

        Dr. Brugós László pulmonológus-allergológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-10 15:55:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés