• Pulmex kenőcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr, Doktor Nő! A Pulmex kenőcsöt nagyon szívesen használta egész családom. Most nekem lett volna rá szükségem, azonban azt tapasztaltam, hogy sehol nem lehet kapni. Az Önök gyógyszerkeresőjében is szerepel, de 0 Ft-al, ami megerősíti azt, hogy tényleg nem lehet hozzájutni. A piacon a többi légzéskönnyítő kenőcs hatásfokában, állagában hozzá sem mérhető. Mit udnak róla, miért nem lehet kapni a Pulmexet? Mikortól kereshetjük? Nekünk nagyon hiányzik? Várva válaszukat előre is köszönöm, hogy foglalkoznak problémámmal.

        WEBBeteg szakértő válasza a légzéskönnyítő kenőcs témában

        Tisztelt Kérdező!


        Sajnos nem tudok kedvező hírekkel szolgálni. A Pulmex-et több éve kivonták a forgalomból. A kivonáskor nem szokták indokolni, de ez lehet vagy a gyártó általi beszüntetés, vagy nem rendelik meg tovább a gyógyszertárak. A helyettesítő szerek közül ajánlanám a Rhinathiolt és a Dr Theie készítményeit. Ha már ezeket próbálta és nem váltak be, akkor sajnálom, de más információval nem tudok szolgálni.

        Tisztelettel: Dr. Brugós László pulmonológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-20 12:23:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 07:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Ma megvolt a kontroll röntgen, (2 heti antibiotikum szedés után) de mégsem vagyok nyugodt. A lelet a következő.: "A rekesz jobb oldalt elöl, medialisan adherens. Egyéb eltérés nem észlelhető." Ez mit jelent? Ilyenkor mi a...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körülbelül 2 hete nehezen veszem a levegőt és a mellkasom is szorít néha. Az lenne a kérdésem,hogy mi okozhatja ezt? Köszönöm!