• Mellkas CT eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Ma kaptam meg a mellkas CT leletemet. Szeretném megkérdezni, hogy a “ tüdőkben diszkrét residualis eltérések” valamint a “ tüdő basisokon illetve pericardinalisan diszkrét kötegezettség “ mit jelent , illetve komoly a probléma? Várom szives válaszát! Üdvözlettel Péter

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a mellkas CT lelet témában

        Kedves Péter! Néhány jelentéktelen maradvány elváltozás látható a CT felvételen, ami régi gyulladás (hörghurut, tüdőgyulladás, dohányzás stb.) következménye . Nincs vele tennivaló, és nem kell megijedni, nem utal rosszindulatú elváltozásra. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2020. április 27., 14:43; Megválaszolva: 2020. április 27., 19:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos