• Tüdőszűrés “Csik”

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor A tudoszuresemrol lelet az alábbiakat tartalmazza:, melyről nem tudom mit jelent. Van ezzel tennivalom? Ha igen akkor mit javasol? Korábban dohanyoztam de már 3 éve nem, viszont sokat soortolok. Panaszom nincs. Rekesz norm. helyzetű, sima szélű. A sinusok szabadok. A tudokben parenchymas arnyek, TBC re utaló rtf árnyék nem található. Bal oldalon latero-basalisan keskeny hatariranyu athelectasias csik húzódik. Kp. vérbő hilusok. Vélemény: Acut gyulladasra, tbc re utaló eltérés nem abrazolodik. Véleményét, javaslatát előre is köszönöm. Üdv Szabolcs

        Dr. Gyulai Nóra válasza a mellkas rtg témában

        Ha nincs panasza, a vékony csíkárnyék nem ad okot izgalomra, évenkénti kontroll szükséges!


        Dr. Gyulai Nóra
        tüdőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Gyulai Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 10., 17:32; Megválaszolva: 2018. október 22., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: