• Mellkas röntgen eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! A mellkasröntgenem eredményéről szeretnék érdeklődni. A rekesz norm. Helyzetű, éles szélű. A laterális szinuszok szabadok. A tüdőkben parenchymas Árnyék nem látható. Baloldalon a hilus alsó pólusa környezetében kb. 1, 5 cm-es területen kötegezettség látható. Szabályos hilusi én rajzolat. A szív nem nagyobb. Kp. Tág aorta. Kérem legyen kedves megírni hogy a kötegezettség mire utalhat. Idén februárban egy hetes lázzal kísért betegségem volt csak ülve tudtam aludni annyira köhögtem kb egy hónapig. Akkor kismama voltam hat hónapos és nem készült mellkasröntgen. A röntgen nem én kértem, véletlenül csináltak meg, csípő helyett. Nincs semmilyen tünetek jelenleg. Nem köhögök, nincs nehézlégzesem, lázam. Eztet várom, köszönettel: Andrea

        Dr. Gyulai Nóra válasza a mellkas rtg témában

        Kedves Andrea! Aggodalomra semmi ok, korábban lezajlott gyulladás lehet az a kis kötegezettség, elég ha egy év múlva (ha akkor nem lesz terhes) csináltat egy kontroll röntgent,


        Dr. Gyulai Nóra
        tüdőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Gyulai Nóra

        Kérdés: 2018. szeptember 20., 16:54; Megválaszolva: 2018. szeptember 24., 09:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Még novemberben voltam nagyon beteg, a haziorvosom szerint influenza. Ez aztán elmúlt, majd decemberben visszatért, januárra rosszabb lett, így visszamentem orvoshoz. Azt mondta légcsőhurut. A mellkasom is fájt, bal oldalt...
        Tisztelt Doktornő / Doktor úr! Én egy 25 éves fiú vagyok, a gimnáziumba kezdtem el dohányozni (összesen kb. 5 évig dohányoztam, volt közte sok megszakítás), de naponta 5-10 szálat szívtam el ezidőben is. Jelenleg már nem dohányzok. Tavaly...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció