fehér váladék

Kedves doktornő! Már kb 3 éve fehér váladék termelődik tüdőmben egy kis szünetekkel de mindég vissza tér. Tüdőszűrön és mellkasröntgenen többször voltam de mindegyik vizsgálat eredménye negatív volt. Kezelésére az ATROVENT-N írták fel. de a kezelés ellenére tovább képződik a váladék, továbbá szedtem még a vény nélküli slejmoldót természetesen nem egyszerre a kettőt. idáig semmi eredménye. Köhögési ingert nem okoz a váladék feljövetele. Én életemben egy szál cigarettát el nem szívtam soha. Kétségbe vagyok esve nem tudom mi okozhatja ezt a betegséget. Kedves doktornő kíváncsian várom szakvéleményét. Előre is köszönöm önnek.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza krónikus hörghurut témában

Kedves Kérdező!

Panaszai hátterében passzív dohányzás (környezetében dohányzók) munkahelyi ártalom, kóros gázok, gőzök belégzése, vagy allergia is állhat.

Panaszaival forduljon ismételt vizsgálatra tüdőgyógyászához!

Üdvözlettel:

Kérdés: 2016. január 24., 11:52; Megválaszolva: 2016. január 25., 20:53
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Post-Covid kezelés TB jogviszony...
Üdvözlöm! Az apósomnak kb. 10 éve nincs bejelentett állása. A TB-t nem fizeti maga után. Januárban volt nem igazolt Covidos. Tüneteket...
Mellkas CT
Tisztelt Doktornő! Mellékelten küldök egy mellkas CT leírást,,melyben van tüdőre vonatkozó rész is,amit szeretnék megmagyaráztatni,illetve...
CT vizsgálat értelmezése
Üdvözlöm! 2019ben volt mellmegtartó műtétem.Segítséget szeretnék kérni a CT vizsgálat értelmezéséhez.Nem voltam beteg, vagyis nem éreztem, ...
COPD? Mi várható?
Kedves Doktornő! Egy igen szerencsétlen azbesztterhelés következtében (tört azbesztpala rám zúdult a padlásfeljárón keresztül, munkások...
Mellkas ct
Jó napot! Voltam mellkas ctn és a véleményben ez állt: Residualis köteg a jobb s5 tüdőszegmentumban. Avm a bal basalis dorsalis tüdőterületen....