Tüdőrák gyanu

Tisztelt Doktornő! 34éves vagyok, körülbelül 16éves korom óta dohányzom, hol többet, hol kevesebbet. Várandóságaim és a szoptatások alatt természetesen nem. Egy fél éve sajnos megint visszaszoktam. Néha furcsán fájt a lapockám, ezért 1hónapja elmentem tüdőszűrőre, ami negatív lett. Három napja éjszaka bedugul az orrom és reggel, amikor kifújom, enyhén véres váladék távozik. Illetve még ami aggaszt, hogy gyakran kell orrot fújnom. A kérdésem az lenne, hogy kell-e aggódnom és a tünetek alapján menjek-e orvoshoz? Köszönöm válaszát, maradok tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza orrfolyás témában

Kedves Kérdező!

Panaszait okozhatja vírus fertőzés, de allergia is. Ha néhány napon belül nem szűnnek panaszai, érdemes kivizsgáltatni. Elsőként keressen fel egy fül-orr-gégész szakrendelést.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2015. március 18., 09:52; Megválaszolva: 2015. március 22., 21:45
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Mellkasröntgen lelet értelmezése
Diszkrét tüdőgyulladás DAB
Légzésnehézség
Tisztelt Doktornő, 7. éve egyáltalán nem dohányzom. 
Mellkas rtg!
Azbeszt belégzése 2