salvus gyógyviz

Tisztelt Doktor úr! Édesapám kronikus bronhitszben szenved, a következő gyógyszereket szedi Beredual N, Kodyum, Medrol, Sinbikort, Nebivolorpliva, sipriva, apo-Famotidin. A salvus gyógyviz jótékony hatásárol hallottam, milyen adagban lehet fogyasztani és melyik tipusát mert több fajtáját is lehet kapni és ténylegesen segit? Előre is köszönöm válaszát.

Dr. Hangonyi Csilla válasza gyógyvíz témában

Kedves Kérdező!

A Salvus víz ivása jó hatású a gyomor-és bélrendszer számára, emésztési panaszokban, gyomorsav túltengésben, de panaszok nélkül is javasolt a fogyasztása. Általában napi 1-2 alkalommal, 1-2 dl javasolt.Krónikus bronchitisben szenvedőknél, gyógyszer porlasztó inhalátor segítségével, inhaláló kezelésre is kiváló. Segít kiüríteni a hörgőkből a váladékot, megelőzi a légúti fertőzéseket. Reggel és este ajánlott 10-10 ml. -t inhalálni.

Amennyiben ilyen inhaláló készüléke nincs, kérje tüdőgyógyászától. Vényre írható, 3-4000 Ft. közötti áron kapható. Többféle típus létezik, bármelyik megfelelő.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2013. szeptember 11., 12:48; Megválaszolva: 2013. szeptember 14., 19:02
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Mik azok a nodulusok? És miért vannak...
Tisztelt Doktornő! Körülbelül 2 éve köhögök (kifejezetten hurutosan,némi felköhögött váladékkal) -időnként jobban, időnként kevésbé....
Légzési probléma
Tisztelt Doktornő! 1-2 éve észrevettem, hogy leginkább reggelente ébredés után, mély levegővétel végén a mellkasomba lent, bal-közép tájékon...
Légszomj jelentkezése
Szép napot! Viszonylag gyakran van légszomjam, de csak mostanában vettem észre, hogy egyhelyben állás vagy ülés közben jelentkezik. Ha mozogni...
Állandó légszomj
Üdvözlöm! Olyan problémám lenne, hogy kb. lassan 2,5 hete nem tudok mély levegőt venni, folyamatos légszomjjal küzdök egész nap. 98' óta...
Mellkas rtg lelet
Tisztelt Doktornő! Basalioma+laphámrák arcról való eltávolítás után, elküldtek mellkas röntgenre, mivel a szövettan rossz indulatú kategóriába...