Szex inkontinencia és hüvelyszárazság

T szakértő mióta ugynev változó korban vagyok nagyon száraz a hüvely igy nem igazán élvezem a szexet - ha nyirkos akkor is aktus közben kiszárad...stb van e olyan gyógyszertári sikositó ami onálisan sem mérgező és nem romlik gyorsan (nem élek gyakran nemi életet) ..emiatt van e hogy nem ugy élvezem a szexet illetve az inkontinencia befolyásoló tényező lehet e..vagy a partnerem nem tud felizgatni (tehát leki oka van? ) .....elég erős auz inkontinenciám...szülés után is volt már vizeletvesztés de akkor csaak nevetéskor..-ez azóta rosszabbodott (akkor méh előreesés és sév volt az ok) ..egyre jobban zavar mert néha ugy meglódul átázik ruha betéten keresztül is...kihez forduljak-műthetőe -fájdalmas-e -tb támogatja e? beutaló kelle köszönöm adél

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Somorjai Attila válasza inkontinencia témában

Kedves Adél,

Panaszaival nőgyógyászhoz, esetleg urológushoz fordulhat. Létezik a méh felfüggesztését segítő műtét (TB támogatott) . A hüvelyszárazságra is nőgyógyászával konzultálva javasolhatnak hormonkészítményt, ami a változó kor egyéb gondjain is enyhíthet (menopausa szakrendelés felkeresése javasolt) . Síkosító krém rengeteg féle van, biztonságos helyen vásárolva (akár drogériában is) nem mérgezőek.

Kérdés: 2013. szeptember 16., 14:11; Megválaszolva: 2013. szeptember 20., 18:01
Kérdések és válaszok: Inkontinencia (vizelettartási problémák)
szülés után
Nekem olyan problemam lenne hogy...1eve szültem és mostanában keztem el tornázni és azt vettem észre hogy ha ugralok torna közben akkor hiába megyek el...
Mikor érik be a szürkehályog és...
Sajnos a vizeletem egy egy csepp elcseppen és betétet kell hordanom, van e- erre gyogymod, hogy elmuljon. gyszereim, doxazosin, lavestra, atorva teva...
Inkontinenciára hormonmentes...
kedves Doktornő! kb. egy éve van vizeletartási problémám, nagyon kellemetlen, főleg, ha elutazom, azt szertném megkérdezni, hogy van -e olyan...
Vizelet inkontinencia
Tisztelt Doktornő/ Úr! Hólyagürítésnél, miután úgy érzem, hogy végeztem, marad valamennyi vizelet a szervezetemben, amely "felöltözködés"...