MTHFR génmutáció

Tisztelt Doktornő! A kérdésem az lenne, hogy feltetethetek-e Miréna spirált (csak progreszteron tartalmú), mivel MTHFR homozigota génmutációt állapítottak meg nálam. Illetve 2-es típusú cukorbeteg vagyok. Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza mirena spirál témában

Kedves Kérdező! Igen, nyugodtan.

Megválaszolva: 2022. február 16.

Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések

Mirena spirál
Tisztelt Doktor Úr! Menstruációm az utóbbi hónapokban kiszámíthatatlanok lettek, van, hogy 5 hétre jön meg, van, hogy rendkívül bő, van, hogy csak...
Spirál 40 felett
Tisztelt doktornő/úr! 44 éves vagyok és másfél éve a menzeszem kezdett kimaradozni. Van, mikor rendszeresen 28-30 naponta megjön, máskor pedig 79-93 napos...
2 éves gyermek itp
Nyirokcsomó duzzanat, Hőemelkedés...
Emelkedett Anti-streptolizin O
Prothrombingén (G20210A) mutáció
Tisztelt Doktornő! 39 éves nő vagyok, átlagos/vékony testalkatú (177cm, 62kg) 3 éve, derült ki, hogy prothrombingén heterozigóta mutációm van. Trombózisom...