Csontvelő biopszia altatásban

Tisztelt Webbeteg! Ciklikus neutropenia nevű alapbetegségem van, de nem kapok folyamatos kezelést. Gyermekkoromban vettek tőlem csontvelőt. Az lenne a kérdésem, hogy annak megállapítása időben változhat-e, tehát most szükségessé válhat-e újabb biopszia. Ha igen, akkor melyik kórházban végzik azt altatásban? Köszönöm!

Dr. Tomonkó Magdolna válasza csontvelő vizsgálat témában

Kedves Kérdező! Az, hogy szükség lehet-e újabb csontvelő vizsgálatra, kizárólag az Ön állapotától függ. Nem szükségszerű, hogy sor kerüljön rá, de nem is zárható ki. Altatásban bármelyik hematológiai osztályon el tudják végezni, ez megbeszélés, megállapodás kérdése. Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Megválaszolva: 2014. február 25.

Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések

Csontvelő biopszia lelet
Tisztelt Doktornő! 1, 5 éve bőrkiütések jelentek meg az alsó végtagjaimon. Más panaszom nem volt. Különböző kivizsgálásokon vettem részt, többek közt crista...
2 éves gyermek itp
Nyirokcsomó duzzanat, Hőemelkedés...
Emelkedett Anti-streptolizin O
Prothrombingén (G20210A) mutáció
Tisztelt Doktornő! 39 éves nő vagyok, átlagos/vékony testalkatú (177cm, 62kg) 3 éve, derült ki, hogy prothrombingén heterozigóta mutációm van. Trombózisom...
Trombózispanel vizsgálat terhesség...
Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! Trombózispanel vizsgálatom eredményével kapcsolatban szeretném kérni szíves véleményét, mert őszintén szólva teljesen...