Az normális, hogy az ondó nem folyik ki közösülés után?

Tisztelt Doktornő! Most kezdtem el fogamzásgátló tablettát szedni és most történt meg az első szeretkezés gumi nélkül, kivárva a tabletta leírásában lévő időtartamot, amikortól már hat a tabletta. Mikor a barátom elélvezett bennem, vártunk pár másodpercet, aztán én elrohantam a mosdóba, hogy ne csurogjon le az ágyra az ondó. A mosdóban azonban teljesen értetlenül álltam és egy kicsit be is pánikoltam, hiszen semmi sem folyt ki. Pont olyan volt, mintha óvszerrel védekeztünk volna. Azt hozzá szeretném tenni, hogy ez a második alkalom volt pár órán belül (az elsőnél nem bennem ment el) , szóval arra is gondoltam, hogy talán olyan kevés volt, hogy nem folyt ki. Lehetett emiatt? De ha nem csurog ki akkor hova megy? Ez normális, hogy nem csurog ki? Lehet ebből bármiféle porbléma, ha a leírtaknak megfelelően szedem a tablettát (Missee)? Egy kicsit aggódom emiatt. Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Farkas Ágnes válasza hüvelyi váladékozás témában

Kedves Hölgyem!

Teljesen normális, hiszen a spermium nem folyósodik el azonnal, és a hüvelyi pH is változtat ezen. Idővel távozik a folyadék a normál hüvelyi váladékkal.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2022. március 15., 17:27; Megválaszolva: 2022. március 21., 22:42
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
40 feletti művi meddőség
Jó napot Doktor nő! Nem tudom tudd e ebben segíteni. De a rendszertelen menses miatt leállítottak a fogamzásgátlóról. 40 éves elmúltam. S a művi...
2 hónapja kimaradó menstruáció...
Hormonok-gyermekvallalas
Kedves Doktorno! 38 eves vagyok, eddig meg nem probalkoztam teherbe esni. Iden derult ki laparoszkopi es MRI utan, hogy endomedriozisom van: ket kb 3cm...
Hormonlabor
Kedves Doktornő! Párommal 4 évnyi sikertelenség után, meddőségi konzultáció előtt állunk. Az első körben szükséges vizsgálatokat...
2. napi véreredmény teherbeeséshez
Kedves Doktorúr! Ezekkel az eredményekkel mennyire esélyes a teherbeesés? Az FSH-t hogyan lehetne levinni? A Prolaktinom nem túl magas a...