Speed fogyasztás és gyerek nemzés

Üdvözlöm, Körülbelül 2 éve rendszeresen fogyasztok speedet (metanfetamin származékokat) és füvet régebb óta, de ugy érzem függő nem vagyok, mert nem jelent problémát számomra néhány napig ha nem fogyasztom, akár egy hét sem, elvonási tüneteket nem tapasztalok. Párommal eddig tudtunk ,,vigyázni" hogy ne essen teherbe, mert még vártunk volna pár évet a gyereknemzéssel, de úgymond becsúszott.. Emlékezetem szerint mielőtt történt a dolog, legalább már 2-3 napja nem speedeztem, de viszont az együttlét napján felszívtam egy kis csíkot (max. 0,2 gramm) a délután folyamán, este pedig véletlenül teherbe ejtettem a barátnőm. A kérdésem a következő lenne, hogy úgy döntöttünk megtartanánk, de nem tudjuk számíthatunk e bármi rendellenességre, betegségre? egészségesek vagyunk, mindketten 28 évesek, betegségeink nem voltak, nincsenek, az influenza is 2 napig tart nálunk, vitaminokat szedünk, immunrendszerünk erős. Szóval csak szeretném ha kicsi lenne a valószínűsége a ,,baj-nak" akkor megtartanánk. Viszont ha nagy a valószínűsége, akkor inkább elvetetjük! Előre köszönöm válaszát! Tisztelettel, Árpád

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza speed témában

Kedves Kérdező!

A kora terhességi UH vizsgálatok választ adnak majd arra, hogy van-e bármilyen probléma egy növekvő magzattal. Ha a használt szer rontanás a sperma DNS tartalmát, úgy terhességet sem okozna valószínűleg.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2021. február 26., 15:47; Megválaszolva: 2021. március 01., 15:19
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Babavárás lehetséges-e?
Összeférhetettlenség
Fogamzásgátló tabletta után
Petevezető helyre állító műtét!
Babatervezés