Hormontukor lelet ertekelese

Tisztelt Doktor Ur/No! Az orvosom el kuldott hormontukor vizsgalatra, mert a ciklusom 35-36 napos. A vervetel eredmenye a kovetkezo: TSh 1, 540 mIU/L LH 25, 09 U/L Follikularis fazis 2, 12 -10, 89 U/l Ovulacios fazis 19, 18-103, 03 U/l Lutealis fazis 1, 20-12, 86 U/l Posztmenopauza 10, 87 -58, 64 u/l FSH 11, 09 U/L follikularis fazis 3, 85-8, 78 u/L Ovulacios fazis 4, 54-22, 51 u/l Lutealis fazis 1, 79-5, 12 u/l Posztmenopauza 16, 74-113, 59 u/l PROLAKTIN 197, 5 MIU/L OSZTRADIOL 445, 0 PMOL/L Follakularis fazis 99, 1-447, 9 pmol/l Ovulacios fazis 348, 7 -1589, 5 pmol/l Lutealis fazis 179, 9-1086, 3 pmol/l Posztmenopauza <73, 42 pmol/l PROGRESZTERON 0, 8 NMOL/L follikularis fazis 0, 98-4, 83 Lutealis fazis 16, 40-59, 02 nmol/l Posztmenopauza <0, 25-2, 48 nmol/l I. Trimeszter 15, 04-161, 35 nmol/l II. Trimeszter 61, 72-144, 05 nmol/l Van mar egy lanyom, de tervezzuk a masodik babat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza hormon lelet témában

Kedves Kérdező!

Nem írta, hogy a vérvétel hányadik ciklusnapon volt. Feltételezve, hogy a 2-5. napon, úgy az enyhén emelkedett FSH, valamint magasabb LH: FSH arány miatt AMH és 3 pontos inzulin rezisztencia vizsgálatot javasolnék.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. augusztus 05., 17:02; Megválaszolva: 2014. augusztus 07., 14:10
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
3.napi ciklusvervetel eredmeny
Tisztelt Doktorúr/Doktornő! 34 eves leszek (van egy 5,5 eves kislanyunk aki spontan 4.hónapra fogant) egy eve próbalkozunk kistestverrel...
Nőgyógyászati hormon vizsgálat
Tisztelt Doktor Nő! A férjemmel babát szeretnénk, ezért elmentem hormon viszgálatra a ciklus 5. napján. A vérvételen a következő adatok...
Meddőség38
Kedves doktor úr, 4éve próbálkozom férjemmel, de nem jött össze a baba, eddig 3orvost kerestünk fel, az utolsó doktor úr a legkorrektebb, leghnagyobb...
Nőgyógyászati labor érték
Üdvözlöm! A párommal babát szeretnénk! 2 hónapja próbálkozunk a második hónapban csináltam lh teszteket ami mindig negatív volt.Ezért...
TSH érték
Lombik kezelés előtt állunk, az alábbi hormoneredményeim vannak: FSH 0 9, 55 IU/l LH 0 8, 94 IU/l E2 1 86, 29 pmol/l E2 1 23, 45 pg/ml PRL 1 296, 80...