Önkéntelen végtag mozgás (első sorban fej)

1 éve a fiamnak kötőhártya gyulladása volt, és ez alatt az idő alatt elkezdett tikkelni a szeme. Erre rákérdeztünk az orvosától azt mondta a gyerek előtt ne tegyük szóvá és elmúlik. Most viszont a fejét kezdte el hasonló képen önkéntelenül mozgatni. Kullancs csípése az elmúlt pár évben nem volt és mostanában semmi más betegsége sem. A napokban jött ez elő pedig mostanra már az iskola fáradalmait is kipihente. Nyugodtak a napjai, új barátok, felhőtlen szünidő. Viszont a fiam diszlexia, és diszgráfia gyanús de még nincs hivatalos szakvélemény. A napokban kezdtünk a tanulásról, illetve a gyakorlásról beszélni. Szóval nem tudom egy kicsit megvagyok ijedve. Ön szerint kit keressünk?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza gyermekbetegség témában

Tisztelt Kérdező!

Gyermekneurológiai szakvizsgálat mindenképpen indokolt. Érdemes kizárni a neurológiai okot, ebben az esetben pedig gyermekekkel foglalkozó pszichológus segítségét kérni.

Kérdés: 2010. július 20., 18:32; Megválaszolva: 2010. július 22., 10:18
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Rövid,visszatérő fejfájás
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek